Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Recensies

Beoordelingen gemiddelde
9,9

 

Een funda gebruiker
9,3

Ellen is altijd goed bereikbaar, maakt hele mooie presentaties en doet wat ze belooft. Kortom een hele goede ervaring met deze makelaar!

 

Een funda gebruiker
9,8

Ik ken weinig mensen die zo “bovenop de bal” zitten als Ellen. Als je iets nodig hebt, regelt ze het direct. Altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Super enthousiast en straalt dit ook uit naar de potentiële kopers. Een absolute meerwaarde!

 

Een funda gebruiker
10,0

Juiste contacten, juiste brugfunctie tussen de verschillende markten, juiste can do mentaliteit gecombineerd met heldere afspraken, perfect.

 

Een funda gebruiker
10,0

Ellen heeft ons uitstekend geholpen bij het verkopen van ons huis. Haar professionaliteit en marktkennis waren duidelijk merkbaar tijdens het hele proces. Ze gaf waardevol advies over het optimaliseren van de presentatie van het huis en was altijd bereikbaar voor vragen. Ellen nam de tijd om ons te begeleiden door alle stappen, wat resulteerde in een vlotte verkoop. Haar toewijding en vriendelijkheid maken haar een topmakelaar. We zijn dankbaar voor haar inzet en raden Ellen ten zeerste aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.

 

Een funda gebruiker
10,0

Ellen verstaat haar vak goed, Zowel voor verkoop als verhuur, brengt zij de juiste partijen in verbinding met elkaar. En als het geen geschikte kandidaat is, zegt zij het ook. Ze is echt geen standaard makelaar, maar eentje met meer toegevoegde waarde dan elders en met 110% inzet. Dit is mijn tweede zeer positieve ervaring met haar. Ga zo door Ellen!

 

Een funda gebruiker
10,0

Ellen heeft ons geweldig ondersteund bij de verhuur van ons appartment. Ze gaf ons helder advies en had erg slimme tips, wij zijn door haar volledig ontzorgd. Top, haar grenzeloze service!

 

Een funda gebruiker
10,0

De doortastendheid van deze makelaar heeft erin geresulteerd dat wij snel ons appartement hebben kunnen verhuren. Ellen heeft een uitstekende kennis van wet en regelgeving, van belang in de huidige tijden van vele wetswijzigingen. Ook de selectie van de juiste kandidaten en haar grote netwerk heeft ons enorm geholpen.

 

Een funda gebruiker
10,0

Erg fijne makelaar voor de aankoop van ons appartement. Ellen komt met waardevolle tips in de onderhandelingsfase. Kundig advies. Gewoon heel betrouwbaar en goed!

 

Een funda gebruiker
10,0

Met haar uitstekende kennis van de markt kwam Ellen met een realistisch advies tijdens het biedingsproces voor zowel kopende als verkopende partij waardoor de koop snel rond was. Plezierige samenwerking en goede begeleiding!

 

Een funda gebruiker
10,0

We hebben super fijn contact met Ellen en kunnen ons geen betere makelaar wensen! Vanaf het beging open en eerlijk wat voor ons heel belangrijk is. Ellen heeft ons ook geadresseerd over de aankoop van ons nieuwe woning.

 

Een funda gebruiker
10,0

Fantastische Makelaar! Ellen heeft ons goed begeleid, en dat doet ze nog steeds. Hartelijk dank daarvoor, dit makelaarskantoor kan ik zeker aanbevelen.

 

Een funda gebruiker
10,0

Wen es angeht, wir möchten uns hiermit zu den serviceleistungen, insbesondere Ellen Hoogvliet, äussern. Wir waren äusserst zufrieden mit den vertraglichen serviceleistungen. Diese waren professionell und 100% zu unserer vollen zufriedenheit ausgeführt worden. Jedoch hat uns weit mehr das professionelle und persönliche engagement von Ellen Hoogvliet sehr beeindruckt. Nebst ihrem menschlichen feingfühl, welches den verkauf zu einem erfolgreichen abschluss gebracht hat, unterstützte sie uns in der übergangsphase zuvorkommend und zuverlässig in vielen damit zusammenhängenden belangen! Das war eine ausserordentliche und absolut vertrauensbildende unterstützung für uns! Damit möchte ich mich, zusammen mit meiner frau bei Ellen Hoogvliet, herzlich bedanken! wir können Ellen nur weiterempfehlen! Mathias& Melanie Mühlemann

 

Een funda gebruiker
9,2

Ellen heeft zeer fijn persoonlijk contact gehad met zowel kopers als verkopers. Uitstekende service geboden, ruime zakelijke kennis en veel ruimte voor dialoog.

 

Een funda gebruiker
10,0

Ellen is persoonlijk, deskundig, eerlijk en altijd bereikbaar. Het contact liep vriendelijk en vlot.

 

Een funda gebruiker
10,0

Zeer enthousiaste en gedreven dame die graag een stap extra zet om je woning goed in de markt te zetten. Veel kennis van de markt en de ontwikkelingen die gaande zijn. Erg fijn begeleid, vertrouwd en betrouwbaar.

 

Een funda gebruiker
9,2

Er was een zeer persoonlijke begeleiding. Het voelde heel integer. Alle bezichtigers kregen alle aandacht en begeleiding en werden niet gedwongen snel te beslissen. Zowel verkoper als aspirantkopers werden op een plezierige manier begeleid. In deze tijd vond ik het een verademing dat er geen druk op de ketel werd gezet en bv een tweede bezichtiging mogelijk was.

 

Een funda gebruiker
10,0

Ging perfect, snelle communicatie en duidelijke afspraken. Vanaf het begin goede begeleiding gehad en alle afspraken zijn nagekomen. Echt een goede makelaar.