Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Recensies

Beoordelingen gemiddelde 9,9

Het gemiddelde is gebaseerd op alle beoordelingen.
De makelaar nodigde 100% van de klanten uit voor het schrijven van een beoordeling.

Klantbeoordeling
10

“Ellen is een topper! Ik zat in een drukke fase en ze heeft alles perfect gedaan. Echt ongeloofelijk!”

Franeker – Voorstraat 74F
Geschreven op 19 juli 2024

Klantbeoordeling
10

Ellen is een uiterst vriendelijke en betrouwbare makelaar met een optimale inzet. Ze heeft een luisterend oor en staat altijd voor je klaar, een echte vakvrouw waar je heel blij van wordt.

Harlingen – Watersnip 24
Geschreven op 1 juli 2024

Klantbeoordeling
10

Ellen is een zeer daadkrachtige vrouw die veel kennis heeft over de woningmarkt. Ze is zeer doortastend en gaat 100 % voor het beste aanbod, een goede prijs en is daarnaast heel realistisch. Het grote voordeel is dat zij zich naast Friesland zich heel specifiek richt op de doelgroep uit de randstad, waardoor wij direct veel kijkers en een koper hadden buiten Friesland. Bij uitdagingen weet zij super snel te schakelen en gaat zij direct aan de slag om een oplossing te zoeken die je zelf echt niet kunt bedenken. Ze is super prettig in de omgang, zeer toegankelijk en reageert direct op vragen al is het laat op de avond. Ellen is een absolute aanrader!

Stavoren – Voorstraat 91
Geschreven op 1 juli 2024

Klantbeoordeling
9,3

Betrokken bij de verkoper en koper, verstand van zaken, snelle opvolging bij vragen of interesse van de koper of verkoper. Kortom Villa Friesland is de juiste makelaar voor de aan,- en verkoop van uw villa en/of woning.

Harlingen – Zuiderhaven 61
Geschreven op 8 mei 2024

Klantbeoordeling
9,5

Ellen heeft zeer accuraat en deskundig gehandeld en alles zeer goed en gedreven begeleid. Ik kan niet anders zeggen: een aanrader.

Elahuizen – Poeldijk 20
Geschreven op 8 mei 2024

Klantbeoordeling
10,0

Eerlijk en betrouwbaar! We werden goed begeleid en werden tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden. We zijn super tevreden!

Lemmer – Vissersburen 45
Geschreven op 6 mei 2024

Klantbeoordeling
10,0

Onze makelaar heeft ontzettend goed werk verricht. De communicatie verliep vanaf het begin heel soepel. Ellen is altijd goed bereikbaar, doet wat ze belooft. Geeft helder advies en had slimme tips, Haar service is grenzeloze. Kortom een hele goede makelaar.

Sexbierum – Buorfinneleane 5
Geschreven op 29 april 2024

Klantbeoordeling
9,3

Vanaf het begin klikte het tussen ons. Door haar deskundige aanpak kwam uiteindelijk een geslaagde verkoop tot stand.

Workum – Merk 18
Geschreven op 2 april 2024

Klantbeoordeling
10,0

Vanaf het eerste contact voelde het zeer vertrouwd. Ze ontzorgt en staat altijd met raad en daad voor je klaar. Wij zouden iedereen deze fijne makelaar willen aanraden. Het huis was dan ook zeer snel verkocht, zowel de koper en wij als verkoper hebben het contact met Ellen als zeer fijn ervaren. Vooral de combinatie van de menselijke en de zakelijke kant hebben wij als zeer prettig ervaren. Als er ooit nog een volgende keer komt dan zullen wij zeker weer met Ellen in zee gaan. Een vrouw met hart voor haar werk als makelaar wij zijn blij dat we voor haar hebben gekozen.

Burgwerd – Trekpad 36
Geschreven op 5 maart 2024

Klantbeoordeling
10,0

Ellen heeft ons geweldig ondersteund bij de verhuur van ons appartement. Ze gaf ons helder advies en had erg slimme tips, wij zijn door haar volledig ontzorgd. Top, haar grenzeloze service!

Sneek- Van Schouwenburgburgstraat 13-201
Geschreven op 23 januari 2024

Klantbeoordeling
10,0

De doortastendheid van deze makelaar heeft erin geresulteerd dat wij snel ons appartement hebben kunnen verhuren. Ellen heeft een uitstekende kennis van wet en regelgeving, van belang in de huidige tijden van vele wetswijzigingen. Ook de selectie van de juiste kandidaten en haar grote netwerk heeft ons enorm geholpen.

Sneek- Van Schouwenburgburgstraat 13-201
Geschreven op 23 januari 2024

Klantbeoordeling
10,0

Erg fijne makelaar voor de aankoop van ons appartement. Ellen komt met waardevolle tips in de onderhandelingsfase. Kundig advies. Gewoon heel betrouwbaar en goed!

Sneek- Van Schouwenburgburgstraat 13-201
Geschreven op 23 januari 2024

Klantbeoordeling
10,0

Met haar uitstekende kennis van de markt kwam Ellen met een realistisch advies tijdens het biedingsproces voor zowel kopende als verkopende partij waardoor de koop snel rond was. Plezierige samenwerking en goede begeleiding!

Sneek- Van Schouwenburgburgstraat 13-201
Geschreven op 23 januari 2024

Klantbeoordeling
10,0

Ellen verstaat haar vak goed, Zowel voor verkoop als verhuur, brengt zij de juiste partijen in verbinding met elkaar. En als het geen geschikte kandidaat is, zegt zij het ook. Ze is echt geen standaard makelaar, maar eentje met meer toegevoegde waarde dan elders en met 110% inzet. Dit is mijn tweede zeer positieve ervaring met haar. Ga zo door Ellen!

Balk – Dubbelstraat 49
Geschreven op 5 januari 2024

Klantbeoordeling
10,0

We hebben super fijn contact met Ellen en kunnen ons geen betere makelaar wensen! Vanaf het beging open en eerlijk wat voor ons heel belangrijk is. Ellen heeft ons ook geadresseerd over de aankoop van ons nieuwe woning.

Echtenerbrug – De Petten 24
Geschreven op 2 januari 2024

Klantbeoordeling
10,0

Ellen heeft ons uitstekend geholpen bij het verkopen van ons huis. Haar professionaliteit en marktkennis waren duidelijk merkbaar tijdens het hele proces. Ze gaf waardevol advies over het optimaliseren van de presentatie van het huis en was altijd bereikbaar voor vragen. Ellen nam de tijd om ons te begeleiden door alle stappen, wat resulteerde in een vlotte verkoop. Haar toewijding en vriendelijkheid maken haar een topmakelaar. We zijn dankbaar voor haar inzet en raden Ellen ten zeerste aan aan iedereen die een betrouwbare makelaar zoekt.

Stavoren – De Noling 9
Geschreven op 8 december 2023

Klantbeoordeling
9,8

Ik ken weinig mensen die zo “bovenop de bal” zitten als Ellen. Als je iets nodig hebt, regelt ze het direct. Altijd bereikbaar, ook buiten kantoortijden. Super enthousiast en straalt dit ook uit naar de potentiële kopers. Een absolute meerwaarde!

Lytsewierrum – Tsjerkeleane 1
Geschreven op 26 november 2023

Klantbeoordeling
10,0

Juiste contacten, juiste brugfunctie tussen de verschillende markten, juiste can do mentaliteit gecombineerd met heldere afspraken, perfect.

Lytsewierrum – Tsjerkeleane 1
Geschreven op 26 november 2023

Klantbeoordeling
9,3

Ellen is altijd goed bereikbaar, maakt hele mooie presentaties en doet wat ze belooft. Kortom een hele goede ervaring met deze makelaar!

Oosterzee – Beukenlaan 28
Geschreven op 29 september 2023

Klantbeoordeling
10,0

Wen es angeht, wir möchten uns hiermit zu den serviceleistungen, insbesondere Ellen Hoogvliet, äussern. Wir waren äusserst zufrieden mit den vertraglichen serviceleistungen. Diese waren professionell und 100% zu unserer vollen zufriedenheit ausgeführt worden. Jedoch hat uns weit mehr das professionelle und persönliche engagement von Ellen Hoogvliet sehr beeindruckt. Nebst ihrem menschlichen feingfühl, welches den verkauf zu einem erfolgreichen abschluss gebracht hat, unterstützte sie uns in der übergangsphase zuvorkommend und zuverlässig in vielen damit zusammenhängenden belangen! Das war eine ausserordentliche und absolut vertrauensbildende unterstützung für uns! Damit möchte ich mich, zusammen mit meiner frau bei Ellen Hoogvliet, herzlich bedanken! wir können Ellen nur weiterempfehlen! Mathias& Melanie Mühlemann

Harlingen – Noorderhaven 33
Geschreven op 26 januari 2022