Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

ELLEN SCHONEVELD

Ik ben een echte ‘Matchmaker’; vraag en aanbod bij elkaar brengen tot in het optimale, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Een woonhuis kopen of verkopen is een emotioneel proces. Als gevoelsmens kan ik mij goed inleven in beide partijen, hetgeen helpt bij het tot stand brengen van een goede deal.

Met ruim 30 jaar werkervaring in de luchtvaart, jachtbouw en woningmakelaardij, heb ik een groot netwerk aan relaties opgebouwd in binnen- en buitenland.

Marketing en Sales zijn mij op het lijf geschreven en de interactie met mensen is een belangrijk aspect van mijn drive.

Doelgericht werken met als resultaat uw tevredenheid, daar ga ik voor, daar krijg ik energie van en heeft u baat bij.

Komend vanuit de Randstad zie ik als geen ander de mogelijkheden en kwaliteiten van Friesland; een oase van groen, water, bos, rust en ruimte. Heldere luchten en een stralende sterrenhemel, geen files en slechts een uur van Amsterdam. Uniek! Nuchter, oprecht, no-nonsens, authentiek, vrienden voor het leven; zo ervaar ik de Friezen. Kortom, wonen in Friesland is goed!

Neem contact op!

Kennismakingsgesprek

In een eerste gesprek geef ik u graag een onderbouwde waardebepaling van uw woning en inzicht in de bemiddelingskosten en wat ik voor u kan betekenen. Mijn service gaat daarbij verder dan de gebruikelijke makelaarsdiensten. We bespreken de ideale aanpak om uw woning zo goed mogelijk te verkopen en bepalen samen de vraagprijs en het verkooptraject.

Deze kennismaking is waar het beste resultaat mee begint. De klik tussen makelaar en verkoper is uiterst belangrijk. We zullen uiteindelijk gedurende een intensieve periode als team fungeren om het maximale te bereiken. Hierbij staat uw tevredenheid bij mij voorop!

Gratis waardebepaling