Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Eengezins woningen

Kiryat-Onoplein 91 – 9203 KS Drachten

€ 265.000 k.k.

Appartement-Kiryat-Onoplein-Drachten

Bekijk dit object


Voorstraat 74 F – 8801 LE Franeker

VERKOCHT

Franeker appartement

Bekijk dit object


SPORTWEG 1 D – 8313 AM RUTTEN

VERKOCHT

Woning in Rutten nabij Lemmer in Friesland

Eengezinswoningen in Friesland: Jouw Droomhuis Vinden

Welkom bij Villa Friesland! Of je nu een starter bent, een jong gezin hebt of een senior bent die kleiner wil gaan wonen, bij ons vind je een breed aanbod aan betaalbare eengezinswoningen in Friesland. Onze missie is om jouw zoektocht naar het perfecte huis zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Voor Starters

Ben je op zoek naar je eerste huis? Bij Villa Friesland begrijpen we hoe spannend en soms overweldigend deze stap kan zijn. Daarom bieden we een selectie van woningen die perfect zijn voor starters: betaalbaar, comfortabel en gelegen in aantrekkelijke buurten. Start jouw woonavontuur met een solide basis.

Voor Jonge Gezinnen

Een huis is meer dan een dak boven je hoofd; het is een plek waar herinneringen worden gemaakt en gezinnen groeien. Onze eengezinswoningen zijn ideaal voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, veiligheid en een vriendelijke omgeving. Ontdek de ideale plek waar jouw kinderen kunnen opgroeien.

Voor Senioren

Ben je op zoek naar een kleinere, onderhoudsvriendelijke woning om van je pensioen te genieten? Onze eengezinswoningen zijn ook perfect voor senioren die hun woonruimte willen optimaliseren zonder in te leveren op comfort en gemak. Geniet van de rust en het gemak van een woning die aan al jouw wensen voldoet.

Waarom Kiezen voor Villa Friesland?

Neem Contact met Ons op

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en jouw ideale eengezinswoning in Friesland te vinden? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Bij Villa Friesland staat jouw woonplezier voorop.