Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Makelaar in Balk

Bent u van plan uw huis in Balk te verkopen? Heeft u een woning aan het water, een villa, penthouse, monumentaal pand, woonboerderij, paardenobject of een moderne duurzame woning? Dan bent u met deze ervaren makelaar in het hogere segment, aan het juiste adres.

Huis verkopen in het hogere segment

Uit ervaring weet ik dat er een groot verschil zit tussen kopers in een hoog segment en een midden- of laag segment. Mensen die in het hoge segment op zoek zijn naar een woning, hebben een zeer specifieke, kritische woonwens. Zij zoeken een passend wenshuis bij hun nieuwe levensfase. Een stukje pure luxe. Niet zomaar een woning omdat het budget een droomhuis niet toelaat of omdat de woning een tussenstap is. De woning hoeft niet persé al instap klaar te zijn, maar moet wel de potentie hebben om aan al hun wensen te voldoen.

Exclusief wonen

De woningen in het hogere segment hebben om die reden ook een andere verkoopmarketing en -strategie nodig. In het exclusief wonen segment draait alles om stijl, kwaliteit, communicatie en timing.

Het gaat in het hogere segment niet alleen over het geven van bezichtigen, benoemen van de kenmerken van een woning en de onderhandelingen. Nee, mensen die huizen kopen in het hogere segment weten precies wat ze willen en hebben hun huiswerk goed gedaan. De kopers zijn vaak kritischer en willen een gelijkwaardige gesprekspartner. Het is belangrijk dat de makelaar precies weet waar ze het over heeft. Een goede voorbereiding van mijn kant is dus essentieel. Die betrokkenheid bij mijn klanten en hun woningen is bij mij vanzelfsprekend.

Een huis kopen is pure emotie

Ik begrijp deze emoties als vrouwelijke makelaar heel goed en help kopers dan ook zich meteen thuis te voelen. Ik begeleid hen naar hun ideale huis, door hun dromen en wensen te visualiseren. Ik laat ze als het ware van een stukje huiselijke lifestyle proeven en neem daarvoor ook alle tijd. Ik werk al jaren met mensen uit het hoge segment en ze komen dan ook altijd in een warm bad als ik hen verwelkom in de huizen van mijn klanten. Ik zorg ervoor dat elke stap in het proces aansluit bij de gevoelens en verlangens van de kopers, zodat die ook sneller tot aankoop over gaan.

Een makelaar in Balk voelt vertrouwt

Vertrouwen en een juiste klik is als je het mij vraagt het meest belangrijke aspect bij het verkopen van uw woning. We moeten van elkaar op aan kunnen. Afspraak moet afspraak zijn. En ik begrijp ook dat het voor de verkopende partij een spannende tijd kan zijn om de woning te verkopen. Daarom denk ik ook in alle stappen met u mee.

Mijn dienstverlening kent geen grenzen. Ik ontzorg u geheel bij de verkoop van uw woning. Dit begint al bij het gereed maken van de woning voor presentatie op Funda en de daarbij behorende media shoot. Ik help u persoonlijk met de styling. Even de schouders eronder om een aantal spullen in de bijkeuken te zetten, een mooie bos bloemen kopen voor op de tafel of nog net even de lakens rechttrekken voor de fotograaf klikt. Geen probleem. In tegendeel, ik word er blij van. We doen dit samen, en indien nodig verzorg ik alle hulptroepen op het gebied van opruimen, schoonmaak, tuin en verhuizing.

Ook kan ik een rol spelen bij het vinden van (tijdelijke) woonruimte. Wanneer u mij uw woning in verkoop geeft, zal ik geheel kosteloos voor u optreden als aankoopmakelaar bij een volgende woning.

Ik geloof ook in de kracht van vertrouwen en transparantie tijdens de onderhandeling. De balans vinden tussen je inleven in de verschillende partijen en grenzen aangeven, werkt bij mij perfect.

De match vinden

Ik ben makelaar in Balk, heb een groot netwerk in Friesland maar ook daarbuiten. Omdat ik werk in een nichemarkt, heb ik voornamelijk te maken met potentiële verkopers en kopers in het exclusief wonen segment. Kijkers die ik tref tijdens bezichtigingen vragen mij vaak hen op de hoogte te houden van vergelijkbare woningen in Friesland. Zo heb ik in de jaren een waardevolle database opgebouwd en houd ik deze door mijn persoonlijke mailing ook actueel. Dit kan de verkoopkansen aanzienlijk vergroten en u helpen om de beste prijs voor uw woning te krijgen.

Potentiële kopers die huizen in Balk zoeken, komen vaak van buiten de provincie Friesland. Wat ik regelmatig tegen kom is dat Friezen tijdelijk in het westen hebben gewoond en weer terugkeren naar hun provincie. Of kopers die juist uit de randstad komen -Friesland kennen van vakantie en de watersport- en hier iets moois aan het water zoeken. Ik heb met diverse makelaars uit de randstad contact, zodat ook die doelgroep snel te bereiken is zodra er een nieuwe woning in Balk beschikbaar voor hen is.

Uw makelaar in Balk

Komend vanuit de Randstad, 17 jaar wonend in Friesland weet ik als geen ander hoe het is om in Balk te wonen en kan ik mijzelf de beste ambassadrice noemen voor deze regio. Een pluspunt voor de koper omdat ik met passie kan vertellen hoe het leven hier is.

Wilt u uw woning in Balk verkopen en heeft u een goed gevoel bij mij?

Plan dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of waardebepaling.